Cosmetofruit

Häromdagen fick jag en avi från Bodystore, och hade ingen aning om vad det var. När jag öppnade kuvertet kom jag på att jag ju tidigare anmält intresse att prova en av deras produkter, Face Anti-Aging Defense.

Det var en söt liten flaska i påsen. Originalflaskan innehåller 120 ml och kostar 369 kr. Man ska ta 4 ml varje dag- inte en stor mängd men jag kan tala om att den smakar väldigt mycket. Nu är det ju inte därför man dricker den, utan för att man ska få i sig antioxidanter för hudens skull. Att det vi äter påverkar hur vi mår och hur vi ser ut känns självklart. Sedan är det ju inte mätbart riktigt, för en enstaka person som jag, att veta om det gör nytta eller inte. På så här kort tid gör det så klart ingen skillnad, tanken är ju att man ska äta det regelbundet. Men det är skoj att prova och det är definitivt något jag skulle kunna använda mig av.

Jag har inte riktigt förstått om det bör drickas som det är, eller om det ska blandas ut. Jag gissar att det kvittar, så jag blandar det med detox-drycken.

Innehåll: Koncentrerat druvextrakt, koncentrerat blåbärsxtrakt, koncentrerat jordgubbsextrakt, koncentrerat hallonextrakt, koncentrerat björnbärextrakt (odlade björnbär), lecitin, askorbinsyra, kalpariane algextrakt, grönt te-extrakt, druvkärneextrakt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply