Vita Coco från min Naturalbox efter 4 timmar på Borgardalen

20130724-143915.jpg

20130724-143927.jpg

20130724-143942.jpg

I min Naturalbox låg två små tetror med Vita Coco. Det är något jag inte tidigare har provat och allt nytt är spännande 🙂

Den ena drack jag upp häromdagen och den andra dricker jag just nu, i trädgården. Den jag dricker nu är i smaken persika/mango och min favorit av de två jag smakat. Undrar lite smått hur de andra smakar, och ska försöka komma ihåg att beställa någon nästa gång jag ska beställa hårfärg eller liknande.

Vi har varit några timmar på stranden och trots att det blåste lite och bara var 23-24 grader känner jag att kroppen blivit varm. Kokosvatten är bra vid sådana tillfällen, alltså för att återställa vätskebalansen. Den är fettfri, kolesterolfri och full med kalium bland annat. Den passar fint efter träning. Jag har fått både och idag, både värme och träning. Jag hoppade nämligen av vid Kopphagen och sprang sista biten till badet. Det är inte så långt, men vad då, många bäckar små! Några kilometer innan jag gav mig på matsäcken!

Vi var först på badstranden idag. Konstigt 🙂 Klockan halv 10 var vi där, pappa kom först så klart. Jag var uppe redan kl 7 i morse och gjorde matsäck. Jag älskar att fixa bra matsäckar, älskar att stå i köket tidigt, ensam med radio eller en bok i lurarna. Äggmackor och pastasallad blev det idag, och massor med kaffe 🙂

När vi kom möttes vi snart av en stressad gräsandsmamma, ensam. Vi blev allt lite rädda att något hänt alla hennes bedårande ungar, ni vet de jag skrev om häromdagen. Stor lycka och lättnad när hon en bra stund senare kom med dem i släptåg. De gillade också min pastasallad, så mycket att de små liven kom upp på filten och åt dem ur handen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply