Det flyter på

Jag är en person som väldigt lätt stressar upp mig på hemmafronten. ”Det har blir jobbigt” har varit grundtanken för ofta, tyvärr. Nu kan jag konstatera att vinden har vänt. Det flyter ju!

Idag har jag och barnen varit till tandläkaren med Vilmer. Han hoppade upp i stolen och allt gick perfekt. Noria satte sig bredvid och tittade på. Det gick så bra och det var så skönt att jag inte ens stressat upp mig i onödan. Sedan promenerade vi ner och åt medhavd lunch. Barnen skulle ju till förskolan efteråt och jag ville slippa en sväng hem. Så barnen fick broccoli, pasta, korv, hericot verte och morot från sin mattermos, där nere vid entrén. Galet och ganska kul, tyckte barnen. Sedan gick vi och handlade. Barnen hjälpte till, inget tjat inget gnat. Sedan åkte vi till förskolan och jag åkte hem och jobbade några timmar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply