Det här med solkräm

Barrie Bassie spf 30 - Aroma kids

Vill man ha cancer från solen eller från solkrämen? Vad i hela friden ska man välja, för att slippa båda två. Till barnen har jag en som jag hoppas är bra. Den är från Aromakids, en e-butik som tyvärr är stängd nu. Jag tokfyndade där i höstas, innan de stängde. Den har solskydd 30 och är fri från parabener, mineraloljor och alkohol. Innehåller betakaroten bland annat. Men den innehåller bara 125 ml och kommer ju inte att räcka både till mig och barnen särskilt länge. Den finns att köpa på en del andra sidor, men innan jag beställer vill jag prova om den är bra och  dessutom få svar på hur det är med hållbarheten på solkräm, eftersom de ju la ner sin sida.

Så nu ska jag på jakt! Jag är rödlätt, fräknig, massor med leverfläckar, gröna ögon…..jag måste vara försiktig. Hur kul det än är med lite färg! Har du tips!? Ska börja med att kolla igenom bodystore, nu under april då det är fri frakt plus att jag handlat så pass mycket där att jag fått 50 kr att handla för.

Parabener har faktiskt blivit förbjudet att använda i barnprodukter i Danmark, men här finns de i överflöd!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Det här med solkräm

 1. sophie
  20 april, 2011 at 14:26 (13 år ago)

  Visst är det svårt med solskydd….men testa proderms solmousse, den är verkligen bra och finns i bra faktorer.
  http://www.facebook.com/home.php#!/proderm

  Ha en skön dag!
  Sophie

Leave a Reply