En trollkarls bekännelse

Affischbild för En trollkarls bekännelse

20130210-074031.jpg

Jag fick möjligheten att följa med min fina vän Anna på Uppsala Stadsteater för att se ”En trollkarls bekännelse” nu ikväll. Innan dess åt vi middag, båda familjerna på China Garden. Lyckad stund, med glada barn och god mat.

Underhållande, helt sjukt duktig han är. Hur jag än betedde mig gick det inte att genomskåda. Jag har inte varit så intresserad av magi förut, men detta var galet bra. Man sitter så nära, close- up som det också kallas, och det finns inga hjälpmedel som lurar mig, det är bara han. Han trollade tom med min vigselring….och jag var då inte manipulerad innan, även om vi hälsade på varandra på restaurangen innan 🙂 Men ringen kom tillbaka, trots att jag såg att han lirkat ihop den med två andra ringar. Magiskt! De har tryckt in två föreställningar till, gå och se den!

Sedan gick vi till Plock, där jag fortsatte mitt chokladtematänk med en varm choklad med rom och chokladlikör och en chokladtryffel till det. Efter 22 tog Anna bussen hem och jag hade valet att vänta 13 minuter på min buss eller börja gå en bit. Jag gick hela vägen hem och sitter nu nöjd i soffan, med lite kalla lår men med några kalorier brända och med en rolig kväll att spara i minnet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on En trollkarls bekännelse

  1. Bibbi
    10 februari, 2013 at 09:04 (11 år ago)

    Visst är det fantastiskt hur de kan lura oss 🙂
    Mysigt med en utekväll!!!
    Ha en fin söndag….

Leave a Reply