Familjegympa på Ultuna

Noria och jag kastade oss iväg till Ultuna i förmiddags. Vi sov så länge och fick liksom lite bråttom. Det är så roligt att träna ihop med Noria. Hon är verklgien ett litet energiknippe som tycker det är så skoj. Hon har utvecklat sin motorik mycket på senaste tiden, och försöker verklgien få till rörelserna rätt. Hon ser det lika mycket som lek, som dans och träning, tror jag.

Efter familjegympan gick ca 15 minuter på medelpasset. Sedan tröttnade jag! jag vet att jag är lite negativ, men jag tycker verkligen inte det är lika kul som step. Så fort uppvärmningen var över och man ska ner på golvet så ledsnar jag. Jag vill bränna fett på pass, träna musklerna gör jag hellre i gymmet. Så jag gick dit, stod på crosstrainern en stund, sprang 10 minuter och gymmade sedan. Under tiden lekte Noria inne i spegelsalen med barnvakterna och de andra barnen. Hon stod på balansbrädan en gång när smygtittade in, kastade bollar en gång och byggde sedan en koja med några andra barn av träningsmaterialet. Nöjd och glad tös!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply