Familjelek på Friskis

Nu sitter jag mätt i magen och lyssnar på barnen som badar och leker med krokodilerna i Nilen!

Vi har varit på familjelek på friskis. Underbart påhitt. Barnen tyckte det var skitkul och om man bara tog i lite så blev man ju lite trött på köpet. Efter passet fick man skriva upp barnens namn och gå vägg i vägg och träna, vilket jag gjorde. Jag är ju lite hispig av mig och var tvungen att gå in efter en stund. Då hittade jag dem så klart inte och blev lite skraj att de gått ut på väderkvarnsgatan för att leta efter mig, trots att tjejerna lovat att de kollar dörrarna! Men de satt med en av tjejerna i lekrummet och spelade fiskspelet. De ville inte gå hem så jag gick in på medelpasset och körde vidare. Nästa gång jag kom tillbaka höll de på med värsta övningarna på balansbollar och var både svettiga och trötta.

Det känns mycket bra. Först träna och skratta ihop med barnen, träning på ett lekfullt sätt. Sedan få träna lite, medan barnen lekte med sitt och veta att Jan fick lite egentid hemma. Och så lunchen på bordet samma sekund som vi kom hem. Detta gör vi om!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply