Fika och promenad, Chima-lego och Himlas doftljus

IMG_9423 (Large)

Det blev en dag full med aktivitet trots att bilen ändrade villkoren lite. Vi började med att ta buss till Carro, Henke och Alma, för att kolla in deras nya lägenhet. Härligt att ha dem tillbaka i stan och vi kan konstatera att det inte är långt borta när våren kommit och cyklingen känns säkrare.

De fick ett doftljus av oss i första inflyttningspresent. Något mer genomtänkt får det bli senare när vi vet mer hur bostaden kommer att bli. Jag tror att ljuset uppskattades. Ett vitt  ljus från Himla.

Sedan gick vi vidare upp till Gränby centrum. Det blev en lagom lång promenad i solskenet. Vårt mål var att besöka Leklust, där Vilmer skulle få hämta ut en vinst. Han vann i deras tävling på releasepartyt för chima-legot. Väldigt nöjda barn. Första priset minsann!  I skrivandets stund bygger Vilmer, två kompisar till honom och Noria ihop legot. Jag blir så himla glad åt att se hur gulliga grabbarna är mot Noria också. Hon får vara med på nästan samma villkor och blir så glad åt att bli inbjuden till deras lek trots att de är ett par år äldre. Hon lär sig massor av dem, och blir väldigt duktig på att leka flera, en kunskap som jag tror man har stor nytta av i livet.

Trevlig pratstund med Vilmers klasskompis mamma som hakade på i början av lekstunden.

Sedan har jag roddat inför imorgon, så nu har jag i alla fall kommit på att jag på ett eller annat sätt får skjuts från jobbet till Årstaområdet, liksom skjuts till jobbet imorgon, så jag vet att jag hinner dit. På så vis kan söndagsångesten hållas nere ett tag till. Snart kommer Jan hem och då vill jag inte hålla på och fixa inför imorgon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply