Första sittningen

Dagens första sittning avklarad. Jättetrevligt och avslappnat. Carro och Henke, pappa, Janne och Amanda kom. Vi bjöd på matiga våfflor med tillbehör -gräddfil, rödlök, stenbitsrom och räkor till ena varianten och knaperstekt bacon, creme fraisch, ärtor och tomater till den andra varianten. Det gick hem, tror jag. Våfflor kändes som ett bra val. Jag gräddade och la sedan in i grillen i ugnen. Våfflorna innehåller både riven potatis och zucchini och mättar bra, samtidigt som Noria blev nöjd över att få bjuda på något som hon gillar.

Så mycket fina presenter hon fick. Noria har hoppat runt på en hoppboll här nu ett tag, trätt pärlor till ett halsband, kört runt på en ny docka och smort in läpparna med hello kitty-läppbalsam. Lite annat smått och gott fick hon också, riktigt bortskämd blir hon 🙂

Av oss fick hon en hello kitty-kudde och en ny tunika med cup cakes. Jag köper sällan nya kläder och framför allt inte så dyra kläder som Me and i. Men ibland måste man ju få sig något lyxigt. När jag hittade den här tunikan på en utförsäljning på Knattetanter- föreläsningen i våras blev jag så glad. Köpte också en t-shirt till Vilmer, och gav den till honom idag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply