Fredag, en bra dag

  Ah, äntligen fredag! Vissa fredagar känns bättre än andra. Det känns som en lagom händelserik helg framför oss. Barnen ska på padel. De har också varsitt kalas. Jan och barnen ska på teater, Cosmos. Det är mellofinal. Jag är bättre i ryggen och hoppas kunna jogga. Det ska bli sol. Jag ahr de sista två spännande timmarna kvar av min bok på Storytel.

Jag och barnen har varit upp till Gränby en sväng för att köpa presenter och för att försöka få tag på en klipptid. Vilmer har inte klippt sig hos frisören på många år, men nu när det vuxit sig lite längre och han faktiskt har en egen önskan om frisyr så tänkte vi passa på. Men det fanns inga tider. Eller först fanns det det, på Lyko och Vilmer blev så glad. En stund senare ringde hon och ursäktade sig, hon hade råkat boka in oss nästa vecka. Vi har en tid på Hårkonstnärerna kl 14 på söndag men jag funderar på att kolla runt lite efter andra möjligheter.

Vi är inte så dukiga på shopping, blir lätt trötta och varma. Jag har svårt att ta beslut, vill skjuta upp det och komma tillbaka senare. Tar gärna ett inköp åt gången, typ. Så det där med näthandel är himla bra för mig. Och ska jag upp till Gränby C ska jag inte åka efter en knasig fredag med hejkomochhjälpmigissues och tro att jag klarar det bättre 😉 Men vi kom hem med presenter till båda födelsedagsbarnen och en flaska vin till helgen.

Vilmer, jag, Noria och mormor ska ut på äventyr nästa helg. Då ska Vilmer få ha en snygg frilla och några nya kläder 😉 Mer om det senare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply