Frodeparken och Friskis

En dag utan regn och med skaplig värme. Dock ingen sol och rätt blåsigt. Men ändå bra utflyktsväder. Mamma och Åke är hemma på mellanlandning och vi passade på att träffas i Frodeparken. Picknick, lek, prat och kaffe några timmar.

Sedan passade jag på att hoppa in på Friskis på Väderkvarn. Jag bytte om i bilen, så att jag skulle kunna promenera hem sedan. Känner mig galet nöjd med mig själv just nu. Jag kanske inte tränar stenhårt, men jag tränar i alla fall. Skyller inte på något utan tar mig dit. Hur länge ska det hålla i sig, kan man undra?

Sedan gick jag hem, dryga 3 km i rask takt. Hemma svepte jag en stor proteinshake, för det var varmt och kvavt.

Imorgon måste det bli badväder. Det har ju meteorologerna lovat. Annars!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply