Frukost med få kolhydrater bla. ostplättar

De senaste två dagarna har jag ätit frukost själv! de andra har legat till sängs. Således har det inte kokats någon havregrynsgröt och jag har ätit något annat. Idag tog jag en riktigt trevlig variant, med få kolhydrater. det kändes ävldigt bra att ha ett litet försprång, eller hur jag ska säga. Mättande, bra frukost ger lite utrymme resten av dagen.

Jag värmde upp en av de ostplättar jag gjorde igår. Sedan stekte jag upp gårdagens champinjoner (med timjan, vitlök och salladslök), körsbärstomater och kokt skinka.

8 ostplättar, (efter tips här i bloggen):

2 ägg
2 dl riven ost
2 msk majonnäs

Detta rörs ihop och klickas ut på plåt. Kryddas med valfri krydda. Denna gång tog jag ”pizzakryddor”. 7-8 minuter i 250 gradig ugn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply