God sås med kycklingfilé, soltorkade tomater och färskost

Har man tränat 2 timmar får man äta pasta, därmed basta 🙂

Igår köpte jag soltorkade tomater och de som blev över i vacuumförpackningen igår slängde jag ner i en burk med olivolja över. Dessa blev underbara i såsen idag. Jag tog lite av varje av det jag hittade i slattväg.

Började med att steka färsk kycklingfilé, en gul lök och en purjo. Sedan mixade jag 1 dl matlagningsyoghurt, 1 dl vispgärdde, 100 gram fäskost, 1. 5 dl vatten, 2 vitlöksklyftor och 4 stora bitar soltorkade tomater med lite av deras olja. Detta hälldes över kycklingen och så lite salt på. Mycket len och god smak.

Vit fiberpasta och vintermix med olivolja och balsamvinäger på. Barnen tyckte det var gott också, trots att det var tomatrött vilket brukar skrämma Vilmer lite.

Vad har du ätit idag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply