Göteborgsvarvet 2015

Jag ska vila ett litet tag från löpning. Mina knän gör inte direkt ont, men det knastrar. Det knastrar så pass mycket att alla mina elever kunde höra det 🙂 Men om några dagar, framåt helgen eller så, ska jag sätta igång igen. Blodomloppet 19 maj, Göteborgsvarvet 23 maj och VårRuset 27 maj, så ser nästa månad ut. Minst! Det finns några kul andra lopp också, t ex The Run men jag vet inte jag. Man kunde anmäla sig precis innan också, så är jag sugen åker jag helt enkelt dit efter jobbet den dagen.

Vi ser fram emot Göteborgsvarvet. Det ska ju vara en riktigt kul tillställning, med fullt ös längs vägen. Dessutom ger det oss chansen att träffa Pia med familj också, och det är snart två år sedan. Hoppas att det blir fint väder, så där lagom varmt. Kanske måste jag börja fundera hur man klär sig om det skulle bli väldigt varmt också, för i slutet av maj kan det ju vara hur som helst.

Nu vet jag att jag kan springa en halvmara. Jag behöver inte gör det snabbare alls. Jag vet helt enkelt att jag kan jogga mig igenom 21.1 km. Tänk att man ska vara så självkritisk jämt. Att man liksom ska vara så rädd att prova. Nä, slut med det! Just nu kan jag nöja mig med att distansen är genomförbar om man bara tar det lilla lugnan i början. Men jag ska satsa på mer stabilitetsträning för knäna så det inte gör så ont under tiden.

Vi tackar Risenta för startplatserna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply