Hej och hå, stå på tå!

IMG_1910IMG_1914

Ny utmaning! Haka på mars ut!

Nu har jag kört mina squats ett tag och jag tänker fortsätta med dem som rutin några gånger i veckan. Nu är det dags att lägga till en ny hemmagrej. Jag såg en film någonstans häromdagen om hur bra det är att göra tåhävningar om man tränar löpning. Man skulle stå på tå, lägga ena benet vid det andra benet knäveck, dra tillbaka och sedan byta ben. Kräver mer balans än vad jag har just nu, men det kan ju bara bli bättre. Jag har letat efter filmen men hittar den inte…..!

Nåväl, jag ska göra tåhävningar flera gånger om dagen resten av mars. Jag ska försöka få med eleverna och mina egna barn.

Hakar du på? I så fall, släng upp en bild på din blogg och länka hit, för det vore kul att se. Eller tagga #hejochhåståpåtå och @hanna_fornhem om du gör det på Instagram. Eller dela det här inlägget med egen bild på facebook kanske. Det kan tänka sig att jag delar ut någon liten gåva om jag upptäcker anhängare 🙂 Bland annat kommer någon att få en burk med magnesium från Helhetshälsa.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply