Historien om min Odd Molly

             

Nu när man ser Odd Molly överallt är det lite kul att veta att jag hade en riktigt tidigt. I december 2002 för att vara exakt. De fanns inte ens till försäljning i Uppsala än då, sedan var Holmlunds först ut om jag inte minns fel. Jag tror jag sprang på en kort därefter. Rätta mig om jag har fel!

Jan jobbade med Per Holknekt på reklambyrå Stockholm när vi träffades. Odd Molly hade nog precis lanserats, eller skulle lanseras, när Jan blev erbjuden att köpa något ur en provkollektion eller något liknande (för en pottstyver mot vad det kostar nu). Han gav den till mig i present på födelsedagen. Jag tyckte det var ett modigt köp, så där några veckor in på förhållandet. Han var väl lite osäker på om jag skulle gilla den också. Alltså, den var ju fin, men inte så märkvärdig, tyckte jag! Lite kul att den var unik också, med eget nummer och allt 🙂 Min har nummer 5, vad det nu står för.

Sedan dess har det dykt upp massor med Odd Molly-plagg som jag tyckt mycket om, men jag har aldrig köpt något. Jag sliter vidare på min jacka jag! Men någon dag ska jag unna mig en vacker tunika, typ den här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply