Hittade ansiktsolja från Weleda i mina gömmor

Höll på och röjde i sovrummet idag. Och i min lilla allt-möjligtlåda bredvid sängen hittade jag Weledas ansiktsolja almond. Den hade jag ju glömt bort att jag hade. Jag har inte använt olja kvällstid under sommaren, eftersom det inte känts riktigt skönt när det varit kvalmigt och svettigt. Men nu passar den ju perfekt. Jag provade igår. Den har lugnande effekter och passar en hud i obalans. Och det ä nog just vad min hud är just nu. Nu hoppas jag att alla småfläckar torkar. Läs mer om den här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Hittade ansiktsolja från Weleda i mina gömmor

 1. Sara
  26 augusti, 2010 at 22:02 (14 år ago)

  Låter ju perfekt den där! Nu kommer snart mina torra fläckar tillbaka gissar jag. Vintertid får jag torra fläckar på kinderna… Vad rekomenderar du?

 2. Hanna
  27 augusti, 2010 at 06:11 (14 år ago)

  Weleda har en annan underbar produkt i sitt barnsortiment. den heter wind and weather eller något liknande. Perfekt till torra partier, tex under näsan på barnnäsor, nariga kinder osv. Funkar lika bra på vuxna. Annars kan du ju prova ansiktsoljan, om du gillar olja. MAndel, samma som i oljan, finns som hudkräm.

  Snart kommer en tväling med weleda, kanske vinner något hos mig. Mer om det nästa vecka!

Leave a Reply