Träna på morgonen

Ställde klockan på 6.20 i morse, klädde på mig mina nya träningsbyxor och for iväg till gymmet. Ett step-pass 6.45 på morgonen. Det var lite svårt med andningen först, men sedan släppte det. Kände mig stark trots att jag bara ätit en meal bar innan. Mambo mambo, cha, cha, cha till umpa umpamusik kl 7 satte spår. Jag har varit grymt stolt över mig själv hela dagen.

For sedan snabbt hem, duschade, åt en smörgås, lämnade barnen på förskolan och var på jobbet 8.30. Just på torsdagar börjar jag inte 8.20 med lektioner utan med planering och tack vare min förtroendetid kan jag ta några minuter där, jobbar hemma gör jag ju ändå var och varannan kväll.

Byxorna köpte jag igår att ha som reserv. De andra tvättades ju efter passet igår och var blöta, så de kom till anvämdning direkt. 39.90 kr på Rusta. Kvaliteten kan jag inte yttra mig om, men de var sköna idag. Hur de är efter en tvätt får tiden utvisa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Träna på morgonen

 1. Sara
  26 augusti, 2010 at 23:00 (14 år ago)

  Åh, jag längtar också efter att kunna börja träna ”ute”. Eller så är jag förnekelse och tror att jag ska träna om jag har ett kort.

 2. Hanna
  27 augusti, 2010 at 06:14 (14 år ago)

  Det är ju i alla fall lättare att träna om man har ett kort 🙂
  Men det dåliga samvetet blir värre om man vet att det kostar 3000 kr extra att sitta i soffan…..Men du vinner kanske boken och kommer igång hemma, så är det lättare att flytta ut sedan.

Leave a Reply