Jobbar hemifrån, ständigt sugen på nåt!

Idag jobbar jag hemifrån. Jag har ju sportlov nu, men brukar ha för vana att jobba en dag ändå. Det är så skönt att lägga lite på lager. Dessutom är jag ledig nästa måndag och det blir tufft att komma tillbaka på tisdag om jag inte tänkt lite först. Veckobrevet ska ju ut på måndag också, så det ska skrivas och mailas till min kollega som hoppar in som mig.

Jag har hittills varit effektiv, och håller på med en läxa om växling av mynt just nu men nu är det dags för kvartsrast! Te och nötter och bär. Chilirostade nötter, gojibär och incaberries. Jag gillar inte incaberries. Tycker de är beska. Eller sura. Eller bara konstiga. Men de är nyttiga och var svindyra så de ska ner ändå! Rött te dricker jag nu. Det svåra med att jobba hemifrån och inte ha någon som ser en är att jag tänker på mat så mycket. Det står ett kakpaket i skafferiet. Jag köpte det eftersom pappa skulle komma och fika. Tänk om man var som han, äter sällan sötsaker. Men en kaka kan gå ner, och en hembakt kanelbulle, men det hade jag ingen! jag har låtit bli kakorna i flera dagar nu, men så klart var jag på burken på en gång jag kom hem efter lämning. Jag bad Jan gömma den, men han tog min inte på allvar.

Nej, tillbaka till arbetet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Jobbar hemifrån, ständigt sugen på nåt!

  1. Syster Carro
    22 februari, 2010 at 22:38 (14 år ago)

    Jaa, tänk att få vara som pappa som äter en bulle vart annat år. De var lite kul i julas när både du och jag reagerade…” VAAA!?!?! Har du pappa köpt hem en aladin ask?!?!” Nåväl, har oxå bett Henke gömma gosaket men heller aldrig tagits på allvar…

  2. Hanna
    23 februari, 2010 at 21:16 (14 år ago)

    Det är mammas sida vi ärvt. Inte ens ett flingpaket får stå i fred! Men pappas last är snarare kvällssmörgåsar va?

Leave a Reply