Kaffe och Lindt choklad

Coulis ChocolatSea Salt

Igår höll jag på att svimma på Årstahallen. Jag vet att de ofta har helt galna priser på utvalda varor och ofta på bra saker också. Redan när jag kom och körde såg jag att de tog 4.90 kr/kg för bananer och det var därför jag åkte in. Vanlig naturell yoghurt, creme fraisch, ekologisk röd paprika och proviva var också väldigt billigt, men sedan kom jag fram till en ställning med Lindts choklad. För 10 kr/styck. Även den exklusiva sorten som jag betalade 29.90 kr/st för när jag skulle köpa dem till mamma och svärmor som fredagsfika när de hade haft Noria.

Nu har jag massor med choklad hemma. Jag hamstrade rätt rejält, kan man säga! Och helt fel är ju inte det, mörk choklad är ju bra.  Det räcker oftast med en liten bit för att bli nöjd, men denna lilla bit behövs verkligen. Jag vill inte vara utan gott på kvällen. Nu blir det kaffe och choklad med havssalt.

”…men forskarna upptäckte att fallen var färre bland den femtedel av kvinnorna som åt mest choklad. Enligt analysen sjönk risken med cirka 20 procent….I  gruppen med högst konsumtion åt kvinnorna i genomsnitt 66 gram choklad, lite mer än en halv chokladkaka, per vecka. Inte särskilt mycket, kan tyckas.”. Läs mer på DN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply