Kalastorsdag

Noria och jag har varit på kalas hos grannflickan. Tanken var att hela familjen skulle gå, men Vilmer sov dåligt i natt pga att han är täppt. Han var trött på eftermiddagen och vi bestämde att han npg tjänade på att vara hemma och ta det lugnt istället.

Det var trevligt!! Bra mat för min del också, tacos. Kanon, då man kan plocka på sig lite av varje, utan att få för mycket kolhydrater. Sedan är jag så jädra nöjd med mig själv som hoppade över fikabrödet till kaffet. Jag har helt enkelt inte samma sug längre och det är inte så tufft att låta bli.

Noria tyckte också att det var skoj att gå bort på kalas en helt vanlig vardag. Hon var glad, satt bland barnen vid barnbordet och åt och var glad. Hon är en riktig partypingla hon, älskar stora sammanhang, blir sällan blyg och är inte alls särskilt kräsen på att äta borta.

Vilmer hade myst hemma, och satt och kollade på film när vi kom hem lagom till tandborstningen. Han verkar inte hängigare än igår och jag hoppas att han inte blir febrig eller så. Med lite nässpray och skön massage med förkylningsmassageolja så somnade han.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply