Kokosfett i koppen

Jag har sedan tidigare kokosfett hemma. Den kommer från crearome och luktar gott. Använder den till hudvård och till håret någon gång. Idag insåg jag att det står matkvalitet på så jag sökte lite på användningsområde. Kokosfett är ett nyttigt fett. Det säga stärka immunförsvaret och stimulera ämnesomsättningen. Äter man enligt LCHF (vilket jag dock inte gör) är kokosfett mycket vanligt i mat. Kokosoljan är också e-vitaminrik vilket håller bindväven i huden smidig och förebygger rynkor- kan ju behövas och är en anledning i sig att smörja in sig och lukta som om ”we´re going to Ibiza”. Läs mer om kokosfett här.

Jag ramlade över en tråd någonstans där de drack kokosolja i kaffet och teet. Självklart blev jag nyfiken och provade ett par teskedar i en kopp grönt te. Det funkar! Och läpparna blev ju mjuka också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply