Konditionsboxning- kinectspel

Nu har jag bränt 300 kalorier på konditionsboxning framför TV:n. det gick bättre för mig idag. Jag börjar sakta lära mig rörelserna. Ja, att boxas och sparka har jag väl kunnat förut också, men att få det att se ut som boxning kräver lite träning för mig. Att vinkla höften rätt, att sparka med foten platt framåt, att balansera rätt, huka lagom djupt, ”jabba” osv. Jobbigt, men rätt kul ändå, kanske för att det är lite nytt.  Tydligen rätt effektivt. Jag känner  hur mör jag är och tycker att kaloriemätaren tickar på fortare än i andra program av samma leverantör.

Jag minns den enda gången jag varit på boxning på Nautilus. Mamma ville prova och jag hade kort där och följde med. Vi boxades ihop. Jag hade då en muskelknut i ryggen som nog blev lite stimulerad av alla sneda jabbar. Jag blev dessutom så yr av allt och fick springa iväg och kräkas. Klarade inte att gå in igen och mamma fick fortsätta boxas mot någon grabb, och blev helt slut hon med. sedan dess har jga inte vågat gå igen. Men mor min är mer fit än mig och går och boxas ibland vet jag.

Nu ska jag ta en proteinshake, (fortfarande jättebra pris på proteinet på bodystore, följ bilden här i marginalen så kommer du till bodystore direkt) och sedan en rosendalskaka och kolla lite tv en stund. Spelade in Familjen annorlunda, mest för att påminnas om att 2 barn är jättelagom 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply