Mask och inpackning, samma sak

IMG_0062 (Large)

Inpackning och ansiktsmask direkt från köket till badrummet. Jag brukar göra så att jag sätter en inpackning i torrt hår, låter sitta länge och sköljer sedan väl i ett bad. När jag använder oljor på det viset brukar jag ta ett schampo, ett milt- självklart utan silicon och  parabener. Jag har ett hemma  från K Pour Karité som jag tycker är jättebra att ta till de gånger jag haft olja i håret. En gång med lite som jag sköljer ur direkt och så en gång med lite mer som får sitta i ett tag. Sedan balsam. Jag provade vårt nya, så nu sitter jag här och doftar kokos 🙂

mask/inpackning som passade lika bra i håret som i ansiktet med varsin liten skilland.

Turkisk yoghurt
Honung
Avocadoolja

Sedan delade jag i två delar. I den ena till håret fyllde jag på med äppelcidervinäger. I den andra, till ansiktet fyllde jag på med kakao.

På väg in i badrummet stötte jag på resterna av Dracula. Han har klivit ur sin roll nu och lämnat tänderna på mattan. Upp och ner! Såg dem inte i tid….!

Noria sover med flätor i håret i natt för hon vill vara lockig. Hur jag själv ska göra vet jag inte. Först jobba till 11.15, då jag sticker på stört. Hem snabbt, och byta kläder på mig och barnen och sedan ner för att möta upp Amanda på Östra station. Sedan vet man liksom att det kommer ta sin lilla tid, med flakfärd mm innan vi är samlade och kan äta hos mamma. Kruxet är sedan att vara klara för Sommarspring här i Slavsta igen kl 17. Hinna hem och byta om, byta om på vägen och åka direkt eller ha kvar kläderna på sommarspring/korvgrillning mm. Det gäller att planera väl nu, så allt finns på rätt plats.

Har du student att uppvakta imorgon?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply