Middag på altanen

Vi har precis vinkat av Anna, Alexander och Felix som varit här och lekt och ätit middag. Vi har haft en mysig stund ute på altanen, med lite prat om sommaren, gos med bebis och roliga kommentarer från barnen. Ser frma emot att besöka Annas stuga i Mångberg i sommar. Vi har inte varit där sedan sommaren 2006 men nu är vi redo för resa och övernattningar igen, hoppas jag! Här brevid är en bild från den sist vi var där. Vilmer var precis på gång att lära sig gå. Han traskade runt på alla gräsmattor med sin gåvagn. Alexander var nyfödd. I år lär det blir mer spring och lek än den gången.

Det blev en enkel middag bestående av fullkornspasta med kyckling i sås med philadelphiaost, grädde och kycklingfond. Till det en sallad av äkta närodlade gröna grejer. Bladspenat, ruccola och sallad från vår egen odling, körsbärstomater, fetaost och eldiga solroskärnor. Mums!

Ska odla lite mer, tror jag, nu när jag vet hur gott det är. Har fler frön liggande, och tror också att jag får planetera om basilika som nog inte överlevde frosten för några veckor sedan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply