Nagelfix

Vilmer tittade mycket skumt på mig när jag satte plastpåsar på fötterna. Har lite självsprickor bak på hälarna och är torr om fötterna. Eftersom vi ändå bara var hemma på eftermiddagen så dränkte jag dem i olivolja, satte plastpåse på och strumpa på det. Gled runt här, livrädd att halka och göra illa mig. Men det gick bra. Efter någon dryg timme satte jag mig och filade och nu är fötterna lena som på en babys, nästan i alla fall. Avslutade med cooling foot lotion från bodyshop. Fick en sample sist jag handlade. Speciella fotkrämer är inget jag kostar på mgi annars. har liksom itne förstått vad det ska vara bra för riktigt.

Brukar slarva lite med nagellacket, kör lite på stående fot och kladdar. Men nu ska det göras ordentligt. Vitt underlagslack först så det aprikosa nagellacket sitter sedan. Ett lager ikväll och ett imorgon.

Met troligt blir det ett par öppna skor imorgon, med klack. jag är inte van att gå i klack och får ont. Lite lätt anlag till hallux valgus. Min mormor hade ordenliga knölar som gjorde avtryck i klackskorna. Så ser inte jag ut, tack och lov, och hoppas det inte blir så mycket värre heller. Men som sagt, det kan kännas i trånga klackskor. Tar kanske dem till en början och byter till bekvämare skor sedan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply