Omelett med västerbottensost och kallrökt skinka

Idag hoppade jag över gröten och körde på ägg-frukost istället. Tiden hade jag ju, är fortfarande ledig 🙂

2 ägg vispades med lite mjölk, mycket fryst basilika och färsk gräslök. När det låg i pannan la jag på kallrökt skinka i småbitar, några skivor västerbottensost och en halv tomat i småklyftor (trädgårdens förta mogna tomat denna säsong). Känns kanske lite lyxigt att ha sådan skinka i en omelett, men hittade billig på COOP, sådana där ojämna skivor, som är perfekt till sallader och pajer….och omelett.

Jag vek ihop ägget efter en stund så det blev en halvmåne med allt gott inuti. Proppmätt efter en sådan frukost!

Vet ni att man kan skicka västerbottensost direkt till någons brevlåda. Jag skulle bli jätteförvånad men glad om det låg en god ost i en fin låda när jag kom hem. Måste prova någon gång! Kolla här!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply