Paket från Allévo

Jag vann ju en tävling hos Allévo på facebook häromdagen och redan idag hade jag ett paket att hämta ut. Jag fick ett personligt brev med också, med kommentar om bloggen. Kul!

Det jag fick var Kick start smoothie exotic 10 påsar, shake banan/hallon 14 påsar, 14 påsar broccoli- och basilikasoppa plus tre bars med mörk choklad, pistage och apelsinchoklad.

jag ska se till att alltid ha några påsar på jobbet, ifall det krisar med lunchen eller mellanmålet. Jag äter ju pedagogiskt och tänker självklart fortsätta vara en förebild där, med grönsaker och riktig mat. Däremot kan det vara bra att ta till ibland, t ex när jag äter fruksot före barnen, är hungrig på eftermiddagen på jobbet, ska iväg efter jobbet på något, till lunch på helgen om barnen äter rester osv.

Kan tänka mig att dela med mig lite, ett smakprov kanske? Hör av dig så tar jag med en nästa gång vi ses!

Jag har ingen direkt övervikt, men skulle gärna gå ner 2-3 kg, men framförallt inte gå upp i vikt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Paket från Allévo

  1. Jannica
    27 januari, 2011 at 18:32 (13 år ago)

    Det är bra med sådant för man kan ta de när man är i behov av de, dock inte så mättande. Jag fick tröstpris jag 😀 2 bars. Kul du vann tävlingen. Skulle vilja testa shake banan/hallon jag för jag tycker det kan smaka lite ”konstgjort” men den låt god.

Leave a Reply