Personlig träning.

Nyss hemkommen från gymet slår jag mig nu ner i soffan och skriver några rader. I bakgrunden har jag halv 8 hos mig, trots att klockan är över 8. Det programmet missar jag sällan. Om jag var tvungen att vara med i någon typ av såpa skulle jag välja just det programmet. Jag gillar matprogram, men skulle önska lite mer mellanting. kollar man ”Du är vad man äter” fr man ju bara ångest. Där är allt a big no no! Och här i ”halv 8 hos mig” är det ju mycket vit choklad, grädde och såser!

Idag åt vi upp resterna av gårdagen lunchkyckling och middagsköttfärsbiffar. Men Janen hade gjort en mycket god sallad med mungbönor i. Jag kokade dem igår och de var riktigt goda. Inte alls gryniga. Jag ska försöka se till att det alltid finns hemkokta bönor och linser varje dag här hemma numer. Undrar hur länge det håller. Gör ett stickprov vettja! Kom förbi och be att få en böna!

Idag träffade jag min personliga tränare för första gången. Visst låter det lite lyxigt med personlig tränare? Riktigt så lyxigt är det väl inte, det ingår helt enkelt i träningskortet. Har var ganska ofarlig, men motiverande och p rätt nivå för mig. Det kändes som om han förstod vad jag vill ha ut av träningen. Bara att tvingas tänka på just det är ju bra. Vad vill jag med träningen egentligen? Att få magen att stanna innanför kläderna, att orka springa med när Vilmer ska lära sig cykla, slippa lite huvudvärk m.m.

Vi satte upp ett program som jag ska hålla i 3 veckor. Sedan ska vi ses igen och öka tempot lite. Har provat pilatesbollen. Tack och lov var han väl inte proffs på det heller, så jag behövde inte skämmas. Jösses, det var inte lätt. Och vekligen läskigt. Jag kände ju inte vart jag och bollen var på väg. Den tänker jag bara prova när jag är själv där.

Jag avslutade det hela med att springa 2 km och det kändes faktiskt bra. Alltså, jag gillar inte att springa, kan inte springa, vet inte vart jag ska göra av händerna, allt skumpar och jag mår illa efter en liten stund. Men det går framåt. De 2 m jag tog idag var inte så jobbiga och det flöt på bra.

Nu jag jag ta och kolla lite på bodystore. Jag vet inte vad jag tycker om proteinbars egentligen, men det kan kanse vara bra att ha lite hemma. Det blir många tillfällen i veckan då blodsockret sjunker, och med en bar i väskan kanske man kan parera lite med en halv. Jag har beställt av dem förr och alltid funkar bra. Passar nog på att köpa probiotika och omega-3 till barnen och ltie annat smått och gott.

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply