Rosens Dag

Idag är det Rosens dag. Hur firar man en sådan dag? Man kan ju inte gärna laga mat på rosor och inte hade vi någon direkt anledning att göra marsipanrosor heller. Men efter ett långt pass på gymmet med Frida kom jag hem och tog mig ett tag. Och då fick jag ju syn på min favoritskrubb, den från Rosenserien. Jag unnade mig lite lyx!

Rosenserien har massor med underbara produkter som jag har flera stycken av. Jag har haft deo och läppbalm och handkräm förut. Nu har jag morotsoljan, en solkräm och en skrubb öppnade och en ansiktskräm och kroppslotion som ligger och väntar.

Jag har också plockat nyponrosor som jag försökt göra rosenvatten av. Det finns säkert massor av superbra sätt att göra det på, men jag gjorde den enklaste varianten. Jag klippte i bladen, hällde kokande vatten över och ställde i kylen hela långa dagen.

Rosorna i trädgården fick lite extra omsorg också. Det har regnat mycket idag, så inte så mycket påtande i trädgården. Men en blekrosa ros med regndroppar på är vackrare än mycket annat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply