Skrattattack eller hjärtattack

Ja, ska man skratta eller gråta? Idag mår jag inte vidare bra. Fryser och har ont i halsen. Halsmandeln är stor och jag tänker mest på de halsbölder jag haft. Lite skönt var det ju då att jag insåg att jag slapp laga mat. Det fanns mycket mat kvar i skolan som ju itne kan sparas över helgen så jag köpte med mig hem. Kanon, då kan barnen äta det så smuttar jag på ingefärs- och citronvatten så länge 🙂

När jag kommit en bit inser jag att burken vält där bak i skuffen. Men det var ju en yoghurtburk och deras lock är ju jättebra. Jovisst du, i princip allt rann ut. Och där hade jag ifyllda intyg som skulle till försäkringskassan cokså. Nästa fråga är så kalrt varför jag ahde just dem där, men det lämnar vi. Tur att de låg i ett kuvert. De blev så där härligt skolköttfärssåsoljiga här och där, men det får de ta på försäkringskassan.

Det lilla som är kvar får vi väl dryga ut på något vis. Eller så trollar jag. Pillar jag i mig en alvedon kanske fredagsmiddagssuget återkommer. Vad äter du idag, denna soliga och kalla fredag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Skrattattack eller hjärtattack

  1. Sara
    22 oktober, 2010 at 19:12 (14 år ago)

    Åh, vad surt! 🙁

    Jag har ätit en jordgubbsshake jag. Kör VLCD nu. 🙂

Leave a Reply