Weleda calendula- en bra ”snart kommer bebisen-present”

IMG_0400 (Large)

Min fina vän Tina har varit här på fika idag. Det var länge sedan vi sågs så det kändes skönt att krama om henne idag. Hon hade med sig en påse med gula små och gröna stora tomater, från trädgården. De ska vi mumsa på senare. Jag älskar verkligen att få  ”från trädgården- grejer”.

Vi drack te och åt blåbärsmuffins ute i loungen, medan regnet stilla föll då och då. 4 timmar av prat, härligt!

Nu har regnet dragit bort och solen spruckit igenom, så jag ska passa på att rensa i sandlådan.

Deras baby väntas om en knapp månad, och som ni vet brukar jag ge bort lite ett litet kit med babyvård när jag jag misstänker att det är sista gången vi ses innan en väns bebis kommer 🙂 Det är liksom min grej, min tradition. Jag brukar köpa det lilla kitet från Weleda med 3 produkter, men hade inget sådant hemma nu och fick in pappa på fika så jag hann inte iväg. Men en flaska babyolja från weleda hade jag ju väntande på rätt tillfälle. Jag brukar ofta handla calendulaserien på Underbara barnmässan så det ligger lite i presentlådan. Men oljan finns också att köpa på bland annat Bodystore och Ecoliving.  Den fick Tina, tillsammans med en otroligt mjuk handduk från Greensmile. Handduken kom med i ett paket från Ecoliving för ett bra tag sedan. Men redan då bestämde jag att den skulle följa med i en bebispresent 🙂 Supermjuk, gjord av bambu- tjock med god absorbtionsförmåga, lagom stor för en bebis att ligga på efter bad och massage med mysolja 🙂

Värdefull sesamolja från ekologisk odling håller huden mjuk och smidig och skyddar mot uttorkning samt förebygger hudirritationer. Utdrag ur ringblomma verkar lugnande på huden. Calendula Oil understödjer den naturliga hudfunktionen och bildar ett värmehölje på huden.

Weledas Babyvård innehåller inga råvaror med mineraloljebas och inga syntetiska doft-, färg- eller konserveringsämnen som skulle kunna hämma hudens naturliga funktioner.

Calendula officinalis är en av de mest mångsidiga och verksamma läkeväxterna när det gäller hudens naturliga hälsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply