Step på Väderkvarnsgatan

Hemma från ett step-pass på Väderkvarnsgatan. Jan och jag har bytt hämtningsdag eftersom han ska iväg sent med jobbet imorgon. Det gjorde det möjligt för mig att gå på passet kl 18. Annars ligger alla step-pass lite tokigt till, på tider då antingen jag eller Jan jobbar. Det är synd, för det är helt kalrt det allra roligaste sättet att träna. Timmen går fort, tempot är högt, musiken bra, hjärnan får träning, man blir glad av ”dansen” och jag blir rejält trött.

Vilken är din favoritträning?

Ännu gladare blir man ju när man kommer hem och hittar resterna av en god soppa med jordärtskockor, potatis, kålrot mm. Jag har varit skitduktig idag och låtit bli sötsakerna på jobbet. Nu är det inte mycket tid kvar att kämpa, eftersom det redan är kväll så att säga. När jag duschat och läst sagor blir det lite rödkålssallad och avokado.

Nu kommer mina Reztart väl till pass. Jag har många kvar sedan jag vann. Carro fick med sig ett gäng igår, somt ack för att hon var så gullig och hämtade Vilmers från Jan jobb och gav honom en mysig eftermiddag. Jag tog en bit av en på förmiddagen och en bit på eftermiddagen, lagom för att orka köra ett pass innan middag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply