Taxfree-shopping

Nu är vi hemma från resan igen. Förutom massor med tvätt och smågrejer att ta rätt på har vi även en massa smått och gott med oss. Vi köpte mycket mörk choklad i taxfreen. Jag la ner 400 gram mörk choklad från Toblerone, en förpackning chokladbönor med kaffesmak. Jan plockade ner Daim också, min absoluta favorit, så jag får hoppas att han äter upp dem snabbt så jag slipper frestas varje gång jag öppnar skåpet.

Jag gick länge och väl och nosade bland parfymer och krämer. Sedan blev jag förnuftig och insåg att jag har flera flaskor parfym hemma och får inte använda till vardags, så ingen idé att köpa nytt. Så jag köpte mig en deo från Kenzo, bodylotion från Puma och rengöringsmjölk och ansiktsvatten från Loréal. På resan dit köpte jag Nail repair från trind, med hemsk smak för nagelbitare. jag har nu varit duktig och tagit på nytt varje dag och ska försöka komma ihåg att göra det i tre veckor, enligt rekommendation. Jag biter bara på naglarna när de är korta och spröda, så kommer klarar jag mig bara i från det ett par veckor är de fina sedan. Naglar gör så mycket, tycker jag, men lik förbaskat kan jag inte låta bli att pilla. River och sliter i nagelbanden är nog min värsta last. Det ser inte snyggt ut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Taxfree-shopping

  1. Anna-I kampen mot min 6årings cancer
    3 mars, 2010 at 20:32 (14 år ago)

    Jag biter vansinnigt på mina jag med, inget stoppar dom. Kanske man skulle doppa dom i folkskit? hahaha. Nej men ibland har jag byggt acrylnaglar så då är man fin 3-4 veckor iallafall å biter inte

Leave a Reply