Tränat före pizzan

Igår kväll gick jag på step-pass. Så svårt men desto roligare när jag till slut satte. Jag har träningsvärk idag, så det var nog rätt effektivt. Startade med att köra halva pulsmedelpasset innan step-passet började, gäller att vara effektiv när man ändå är där 🙂

Idag kom Jan hem tidigare än vanligt på fredagar. Så jag hoppade i träningskläderna och åkte ner. Inget pass som passade men väl några kalorier brände på crosstrainern där. 450 kalorier om man får tro maskinen. Det kändes som att det räckte. Hemma väntade pizza. Jag hade förberett den innan jag åkte, innan jag visste att jag skulle hinna träna. Barnen fick en nybakad macka så de skulle hålla sig ett tag.

Fantastiskt att börja helgen med träning torsdag och fredag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply