Trevlig lunch

  

  

Det är väldigt trevligt att bjuda på lunch, tycker jag. Man behöver bara anstränga sig så där lagom mycket. Lite lätt mat och något gott efteråt, så är saken biff!

Idag hade vi en farsdagslunch här hemma. Med min pappa, Carro, Henke och Alma. Jag bjöd på något som jag vet uppskattas av alla- kycklingklubbor. De hade jag marinerat i lika delar soja, honung och raspolja, och cayennepeppar, annan het krydda, paprika och salt.

Matvetesallad till det- machésallad, ruccola och röd mangold. Matvete kokad i grönsaksbuljong och med lite fikon-och dadelbalsamkräm, och tomater. Snacksmorätter och en kall sås på gräddfil, gurkmeja, cayennepeppar, koriander och spiskummin. Älskar de kristallgals vi fick ärva efter Jans mormor och försöker hitta så många tillfällen som möjligt att använda dem. Selterglaset fylldes med morötter och vinglaset med såsen.

De pappor som var närvarande fick ett häfte med trisslotter att skrapa fram tillsammans. Och trots att de tom diskuterat vad de skulle göra med högvinsten blev det inget 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply