Två goda nyheter

Sicken TV-kväll det är på onsdagar. Med både Sveriges Mästerkock och Mia på Grötö 🙂 Men vi hann med lite pussel innan dess. Nu börjar alla prickiga kattdjur ta form i det 500-bitarspussel som vi fick med oss hem från Vilan i söndags. Lite varje dag gör vi, och idag blev det lillördag med bullar och saft på golvet.

Jag hann med lite nyheter så här efter tv-programmen också. Två glädjande nyheter för vår egen del. Årstaskolan bygger upp ett högstadium, genom att först starta en sjundeklass. Jag är långt fram i tiden när jag tänker på barnens högstadium, men har funderat lite över var de ska ta vägen, när det inte finns något kvar här i området. Ju längre jag kan hålla dem från city desto bättre. Årsta är en bra stadsdel som jag gärna håller var ungarna i ett tag. Så kan de handla fynd på Årstahallen åt mamma sin på vägen hem 🙂

Sedan har det idag klubbats beslut på att Uppsalas skolor ska servera ekologisk mat inom 9 år.

Nu ska jag hoppa i säng. När jag vaknar imorgon vill jag gärna se att vi stannat på topp 10 på Bloggportalens tävling! Går man in via mobilen hamnar det andra länkar ovanpå som hindrar röstning, men jag hoppas att det ändå ska räcka. Så snälla, rösta! Klicka dig vidare från längst ner i nästa inlägg! Tror inte du också att barn blir kloka av att spela Monopol med sina föräldrar 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Två goda nyheter

 1. Carola
  7 februari, 2014 at 10:30 (10 år ago)

  Härliga nyheter.
  Skönt att slippa in till stan med barnen förstår jag. Våra barn hamnar ju i tunabergsskolan så småningom. Men där han ju deras pappa och en del vänner gått och dom blev ju bra 🙂 Tills dess får dom gå på landet i skolan med bullerbykänsla:-)

  Ha en fin dag.
  Kram

Leave a Reply