Var är min AirPad

Vi har 98 kvm stort hem och ändå lyckas saker försvinna. Jag hittar inte min AirPad och det är nästan lite läskigt. Så liten är den ju inte, och även om det ser lite rörigt ut här hemma så finns det inte hur många ställen den kan ligga på. Den har varit borta sedan mellandagarna och jag saknar den……Nu stoppar jag en talbok i lurarna och letar tills jag hittar den.

har du sett den 😉 Kan du ”se” var den ligger. Hittelön utlovas till den med bästa gissningen 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Var är min AirPad

 1. Jessica
  19 januari, 2013 at 18:55 (11 år ago)

  Spännande att få höra var den gömde sig… 🙂 bakom soffan?
  Kram kram

 2. Hanna
  21 januari, 2013 at 20:09 (11 år ago)

  Under min säng var den. Men hittade den först idag.

Leave a Reply