Vill bli testpilot på Findus Green Deli via Smartson

Har nu anmält intresse till att prova produkter ur Findus Green Deli-serien via Smartson. Är du också sugen att prova kan du anmäla dig här. Jag har varit testpilot på några saker via Smartson. Det är enkelt att rapportera och du kan anpassa själv hur mycket arbete du lägger ner. ….som att blogga till exempel.

Green Deli är ett sortiment från Findus som erbjuder ett grönt och fräscht alternativ till sallad, gurka och tomat. Dessa olika sidorätter är kombinationer av olika grönsaker och intensiva smaker vilket ger en extra guldkant på middagen. Findus Green Deli finner du i frysdisken och är lätt att tillaga i stekpannan på ett par minuter.

Grönsaker är en självklarhet här hemma. Vi gillar de flesta grönsaker och barnen äter dem gärna varma också. Det enda som inte är så uppskattat är tomater för Vilmer vilket hänger kvar från när han var liten och fick utslag, tror jag. Salladsblad är ingen hit heller, men annars så går väl det mesta ner. Hoppas få prova om detta är något gott och om det är en bra vara att ha i frysen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply