Your shape på Kinect

Nu har jag kört igång med mitt spel, Your shape. Jag är helt slut. Kan knappt lyfta armarna, och har ju egentligen bara lekt. Provar mig sakta fram. Hittade till slut någon personlig tränare, som kollar av nu, hur jag rör mig och att jag rörelserna rätt. det får räcka för idag. Hoppas att denna personliga tränare kör hårt med mig imorgon.

Jag har boxats. Jag har slagit sönder stenblock. Jag har hållt en stor balansbräda med klossar. Alla dessa övningar är bra för min svaga muskler i överkroppen.

Båda barnen har också kört. När vi köpte Kinecten följde det med ett adventure-spel. Bra mycket bättre än att sitta still i soffan. Kanske detta kan få honom att somna fort ikväll. Just nu står han och åker runt på en bräda. Vifat och far med armarna.

Det här tror jag på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply