Recept med stevia från SweetDrops från SweetLeaf

 

20130609-180538.jpg

Det var jättekul att stå med Blackberry Distribution och dema SweetDrops. Alltid roligt att göra nya saker. Och det passade ju fint nu när det varit långhelg, då jag haft mycket tid att umgås med familjen ändå. Jag har själv smakat några för mig nya saker, t ex deras Nutri-Nick med stevia. Sedan har jag hällt upp sockerfri ”läsk”, alltså mineralvatten med Sweetdrops, delat ut rabattlappar, försökt svarat på frågor och bjudit på min egen kaka. Den gick åt och fick rätt gott betyg, kul 🙂

Om det skulle dyka upp några nya läsare i och med hälsoveckan idag så passar jag på att samla ett gäng recpet med Sweetdrops här. Det finns fler, så sök gärna igenom min blogg 🙂

Smoothies: med jordgubbar,

Pannacotta: med hallon, med kaffe och kanel, en annan bärig variant,

Snabb kladdkaka, extra mumsig glutenfri kladdkaka,

Stekta äpplen med smaksatt kvarg.

Yoghurt

Efterrättsvåffla

Cakepops

Godis

Frosting

Chokladdessert

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply